Sunday, April 10, 2011

happy anniversery 4 year 9 month darl

it has been 4 year 9 month la darl. so dont know how to celebrate it sbb both kami jauh,kena tunggu jumpa la.
eh sayang,i'm afaird that there will be something in the future..cuak lah ngn dugaan apa lagi..
thanks baby had gave me and those love you had showered me  sincerely till now.i hope it will be forever..
-----)tak payah nak jiwang sangat la i ni kan,nanti ada je orang yang bace muntah!ahh
terima kasih muhd hisham.terima kasih banyak-banyak.your patient was so UNSANGKARABLE till i dont know what to do and sometimes i feel guilty.hmmm,we always got fight nowdays.gado pasal bnde remeh jewk pun.tak tahulah saka apa yang ada dalam badan mnyebabkan prgaduhan ni utk perkara yang tak perlu ni.argghh!PENAT sebenarnya.kita try okay,u pun kata ini dugaan utk kita and cinta kita kuatkan..i love you..

No comments:

Post a Comment